null

Eläinten hoito

Perusterveyshoidon lisäksi lähellä sydäntä ovat korva- ja ihosairauksien hoito sekä neurologiset potilaat (mm. MRI-tutkimukset ja viralliset syringomyeliatutkimukset).

Herttaisessa teemme paljon pehmytosakirurgiaa. Suoritamme myös vaativat hammashoidot (hampaiden röntgenkuvaukset sekä isojen hampaiden poistot) sekä röntgenkuvaukset (mm. viralliset luustokuvaukset). Teemme myös ultraäänitutkimuksia (mm. tiineysultraäänitutkimuksia). 

Mahdollisuuksien mukaan eläinlääkärimme tekevät myös kotikäyntejä Oulun seudulla.

null

Hyvin varustettu

Klinikkamme on pieni, mutta hyvin varustettu. Käytössämme on oma laboratorio, joten suurimman osa näytteistä (korva-, iho-, veri-, virtsanäytteet) pystymme tutkimaan klinikalla. Meillä onnistuu mm. progesteroninmääräys käynnin aikana.

Käytämme inhalaatioanestesiaa ja laajaa anestesiavalvontaa kaikissa leikkauksissa sekä hammashoidoissa.

Tammikuussa 2020 olemme laajentaneet tilojamme. Uudelta puolelta löytyy hammashuone, röntgenhuone sekä rauhallisempi asiakasaula.

null

Helppo asioida

Haluamme, että meillä on helppo käydä, oli kyseessä sitten ensimmäinen karvainen perheenjäsen, akuutti tilanne tai rakkaasta ystävästä luopumisen aika. Haluamme olla tukenasi, oli tilanne mikä tahansa. Hoidamme lemmikkejä, emme pelkästään niiden sairauksia tai vaivoja.

Saat meidät helposti kiinni aukioloaikoinamme puhelimitse 020 731 0073 (jos emme vastaa, soitamme takaisin) tai s-postitse info@herttainen.fi (vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä).

null

Opastamme, neuvomme ja autamme

Autamme sinua niin pienissä kuin isoissakin asioissa. Kiitos kun käytät paikallista eläinlääkäriasemaamme. Sinä mahdollistat jatkuvan kehityksemme sinua ja lemmikkiäsi varten.

HERTTAISET

null

Salla Kellokumpu, klinikkaeläinhoitaja

”Aikaisemmalta ammatiltani olen ratsastuksenohjaaja, mutta vuonna 2017 päätin opiskella itselleni toisen ammatin. Tulin Herttaiseen aluksi työkokeilijana katsomaan millaista klinikkaeläinhoitajan työ on. Tykästyin tähän alaan ja Herttaiseen, joten päädyinkin jäämään tänne oppisopimuksella töihin. Aloitin klinikkaeläinhoitajan oppisopimuskoulutuksen huhtikuussa 2018. Erityisesti isot koirarodut ovat mieleeni ja kotoa löytyykin leonberginkoira nimeltään Luka.”

Salla on huippunopea oppimaan ja hyvin tarkka työssään. Potilaiden ja asiakkaiden lisäksi Salla pitää huolta työkavereistaan, hän on kahvi- ja lounastauon vastaava, eli ilman häntä ei yksikään työpäivä suju.

null

Laura Haataja, klinikkaeläinhoitaja

”Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2014. Ammatillisia mielenkiinnon kohteitani ovat erityisesti leikkaussali- ja laboratoriotyöskentely. Työssäni kiehtoo sen monipuolisuus ja jatkuva mahdollisuus kehittyä.”

Laura on herttainen ja hyvin empaatinen, hän soittelee kuulumisia leikkauspotilaille, antaa puhelimitse hyviä kotihoito-ohjeita ja ennen kaikkea Laura järjestää teille akuuttiajan kun tulee hätä.

null

Anu Tulokas, eläinlääkäri

Anun oma juttunsa on neurologia. Anu tekee mm. MRI eli magneettikuvaukset (myös viralliset
syringomyeliatutkimukset). Toinen lempiaihe on pehmytosakirurgia.

Anu on omaa laatuaan – huippuammattilainen ja kävelevä maalaisjärki samassa paketissa. Eläinlääkäri henkeen ja vereen, joka näkee potilaan aina kokonaisena. Häntä ei tarvitse ujostella. Kotona lemmikkinä on tällä hetkellä valkoinenpaimenkoira Ora.

null

Kamila Bernasiewicz, eläinlääkäri

”Pääosin hoidan iho- ja korvapotilaita. Dermatologian eli ihosairaksien jatkokoulutukset vievät osan työajastani ja se on kiva. Kuitenkin eniten tykkään potilastyöstä. Ihopotilaiden lisäksi pennut ja toinen ääripää eli seniorit ovat lempipotilaitani. Kotoa löytyy kaksi mustaa snautseria Minttu ja Muru. Toimimme myös PoPoPetin sijaiskotina, tällä hetkellä meillä asuu Nuutti-kissarouva.”

null

Mira Tauriainen, klinikkaeläinhoitaja

Valmistuin eläintenhoitajaksi alkuvuodesta 2020 sekä klinikkaeläinhoitajaksi syksyllä 2020. Klinikalla minua kiinnostaa erityisesti laboratoriotyöskentely ja kissapotilaat. Pidän klinikkatyöstä koska jokainen päivä on erilainen ja koko ajan saan oppia uutta. Kasvatan pienimuotoisesti maine cooneja ja tällä hetkellä kotonani asustaa viisi kissaa.”

null

Johanna Palovaara, klinikkaeläinhoitaja

”Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2010. Pidän työssäni sen monipuolisuudesta ja siitä miten monia erilaisia työtehtäviä pääsen ammattissani tekemään. Lähimpänä sydäntäni on leikkaussalityöskentely. Perheeseeni kuuluu kaksi lasta ja puoliso, borderterrierit Masi ja Jawa sekä maatiaiskissat Viljo ja Annikki.”

null

Sonja Takalo, eläinlääkäri

”Olen 2020 keväällä valmistunut eläinlääkäri. Erityismielenkiinnon kohteena on hammastoimenpiteet ja kirurgia, mutta muukin potilastyö luonnistuu. Tällä hetkellä kotoa ei löydy lemmikkiä, mutta toivottavasti tilanteeseen on tulossa muutos lähiaikoina.”

null

Emma Kokko, klinikkaeläinhoitaja

”Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi syksyllä 2020. Aikaisempaa työkokemusta löytyy hevosalalta sekä asiakaspalvelutyöstä.

Tällä hetkellä kotoa löytyy cockerspanieli, marsu sekä kaksi hevosta.

Erityisiä kiinnostuksen kohteita työssäni ovat röntgen- ja laboratoriotyöskentely”

Lämminhenkinen vastaanotto, tuttu henkilökunta. Tervetuloa!