null

Eläinlääkäriasema Herttainen - Nettiajanvaraus 24/7

Kuinka nopeasti Herttaiseen pääsee?

Etkö löydä sopivaa aikaa?

Mikäli et löydä sopivaa aikaa ajanvarausjärjestelmästämme, soita numeroon 0300 472 322 niin yritämme järjestää kalenteriin tilaa.

 

Joka aamu avaamme 1-2 tuntia ajanvarausta akuuteille potilaille joten vaikka et näe vapaata aikaa nettiajanvarauksessamme, kannattaa soittaa meille kun linjamme aukeaa (arkena klo 8, viikonloppuisin klo 9).

 

Huomaathan, että viikonloppuisin työn osuus on korotettu +50% lauantaisin sekä +100% sunnuntaisin.

Varatun ajan peruminen

Peruutus tulee tehdä viimeistää eläinlääkäriaikaa edeltävänä iltana soittamalla ajanvarausnumeroomme 0300 472 322 klo 19 mennessä (viikonloppuna klo 16 mennessä) tai sähköpostilla osoitteeseen info@herttainen.fi. Maanantaille varatut ajat pyydämme perumaan viimeistään sunnuntaina klo 19 mennessä s-postitse.

Emme hyväksy tekstiviestillä, Facebookissa tai vastaajassa tehtyjä peruutuksia. Olemme tässä asiassa tarkkoja, koska peruuttamasi aika voi olla tarpeellinen jollekin toiselle potilaalle. Kiitos ymmärryksestäsi! ❤️

Peruuttamatta jätetystä tai liian myöhään perutusta ajasta veloitamme 45 euroa lyhyestä käynnistä tai koko palvelun hinnan jos kyseessä oli pitkä vastaanottoaika (esim. leikkaus tai hammashoito). .

Kuinka nopeasti Herttaiseen pääsee?

Lyhyt eläinlääkärikäynti

Esim. rokotus, silmävaiva tai korvavaiva. Ajan saa yleensä 1-3 arkipäivän aikana, usein kuitenkin jo samalle päivälle.

Hoitajakäynti

Ajan saa yleensä samalle päivälle. Mikäli nettiajanvaraus ei tarjoa sopivaa aikaa, soitathan meille niin järjestämme ajan. Myöhäisin hoitaja-aika on klo 18.00 mutta tarpeen mukaan on mahdollista järjestää aika myöhemmiinkin.

Ihokäynti

Ell Kamila Bernasiewicz. Kannattaa varautua siihen, että ajan saa vasta 2-3 viikon päähän, koska ensimmäiseen käyntiin pitää varata aikaa 60 minuuttia. Jatkohoitoajat ovat lyhyempiä, mutta kannattaa silti varata aika kaksi viikkoa etukäteen.

Magneettikuvaus

Ajan saa yleensä seuraavalle viikolle.

Vaativat hammashoidot

Ell Anu Tulokas. Ajan saa 2-3 viikon päähän.

Perusleikkaus tai -suuhoito

Esim. sterilisaatio, kastraatio tai hammaskiven poisto. Yleensä ajan saa samalle, tai ainakin seuraavalle viikolle.

Akuutit tapaukset

Soita tai jätä soittopyyntö nettiajanvarauksen kautta. Ajanvarauksessamme on akuutteja potilaita varten hätäaikoja, jotka avataan aamulla.

Muuta huomioitavaa

HUOM! VIIKONLOPPUISIN käytössä on hinnankorotus työn osuudesta (eläinlääkärin sekä klinikkaeläinhoitajan) lauantaisin +50% sekä sunnuntaisin +100%.

Ilta-ajat ovat halutuimpia, joten varaa aika mahdollisimman hyvissä ajoin jos toiveena on ilta-aika.

Maanantait ja perjantait ovat kiireisempiä kuin muut arkipäivät.

Henkilökunnan lomista pyrimme informoimaan hyvissä ajoin, koska lomat vaikuttavat aikojen saatavuuteen.

Aktiivisessa käytössämme on varalista. Jos jokin aika perutaan, se tarjotaan varalistalla oleville.