null

Eläinten hoito

Perusterveyshoidon lisäksi lähellä sydäntä ovat korva- ja ihosairauksien hoito, ikääntyvän lemmikin hyvinvointi (senioritarkastuksista lisää tietoa tulossa…) sekä kirurgiset toimenpiteet.

null

Hyvin varustettu

Meiltä löytyy hyvin varustettu laboratorio: suurimman osa näytteistä (korva-, iho-, veri-, virtsanäytteet) pystymme tutkimaan klinikalla.

Ultraäänitutkimukset: tiineystarkastus ja seuranta sekä diagnostisia tutkimuksia.

Käytämme inhalaatioanestesiaa (isofluraani) sekä leikkauksissa että hammashoidoissa.

null

Helppo käydä

Haluamme, että meillä on helppo käydä, oli kyseessä sitten ensimmäinen karvainen perheenjäsen, akuutti tilanne tai rakkaasta ystävästä luopumisen aika. Haluamme olla tukena, oli tilanne mikä tahansa.

 

HERTTAISET

null

Salla Kellokumpu

”Aikaisemmalta ammatiltani olen ratsastuksenohjaaja, mutta vuonna 2017 päätin opiskella itselleni toisen ammatin. Tulin Herttaiseen aluksi työkokeilijana katsomaan millaista klinikkaeläinhoitajan työ on. Tykästyin tähän alaan ja Herttaiseen, joten päädyinkin jäämään tänne oppisopimuksella töihin. Aloitin klinikkaeläinhoitajan oppisopimuskoulutuksen huhtikuussa 2018. Erityisesti isot koirarodut ovat mieleeni ja kotoa löytyykin leonberginkoira nimeltään Luka.”

Salla on huippunopea oppimaan ja hyvin tarkka työssään. Potilaiden ja asiakkaiden lisäksi Salla pitää huolta työkavereistaan, hän on kahvi- ja lounastauon vastaava, eli ilman häntä ei yksikään työpäivä suju.

null

Laura Haataja, klinikkaeläinhoitaja

”Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2014. Ammatillisia mielenkiinnon kohteitani ovat erityisesti leikkaussali- ja laboratoriotyöskentely. Työssäni kiehtoo sen monipuolisuus ja jatkuva mahdollisuus kehittyä.”

Laura on herttainen ja hyvin empaatinen, hän soittelee kuulumisia leikkauspotilaille, antaa puhelimitse hyviä kotihoito-ohjeita ja ennen kaikkea Laura järjestää teille akuuttiajan kun tulee hätä.

null

Anu Tulokas, eläinlääkäri

Anun oma juttunsa on neurologia. Anu tekee mm. MRI eli magneettikuvaukset (myös viralliset
syringomyeliatutkimukset). Toinen lempiaihe on pehmytosakirurgia.

Anu on omaa laatuaan – huippuammattilainen ja kävelevä maalaisjärki samassa paketissa. Eläinlääkäri henkeen ja vereen, joka näkee potilaan aina kokonaisena. Häntä ei tarvitse ujostella. Kotona lemmikkinä on tällä hetkellä valkoinenpaimenkoira Ora.

null

Kamila Bernasiewicz, eläinlääkäri

”Pääosin hoidan iho- ja korvapotilaita. Dermatologian eli ihosairaksien jatkokoulutukset vievät osan työajastani ja se on kiva. Kuitenkin eniten tykkään potilastyöstä. Ihopotilaiden lisäksi pennut ja toinen ääripää eli seniorit ovat lempipotilaitani. Kotoa löytyy kaksi mustaa snautseria Minttu ja Muru. Toimimme myös PoPoPetin sijaiskotina, tällä hetkellä meillä asuu Nuutti-kissarouva.”

null

Mira Tauriainen

Valmistuin eläintenhoitajaksi alkuvuodesta 2020. Tällä hetkellä opiskelen oppisopimuksella klinikkaeläinhoitajaksi Herttaisessa. Klinikalla minua kiinnostaa erityisesti laboratoriotyöskentely ja kissapotilaat. Pidän klinikkatyöstä koska jokainen päivä on erilainen ja koko ajan saan oppia uutta. Kasvatan pienimuotoisesti maine cooneja ja tällä hetkellä kotonani asustaa kolme kissaa.”

null

Johanna Palovaara

”Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2010. Pidän työssäni sen monipuolisuudesta ja siitä miten monia erilaisia työtehtäviä pääsen ammattissani tekemään. Lähimpänä sydäntäni on leikkaussalityöskentely. Perheeseeni kuuluu kaksi lasta ja puoliso, borderterrierit Masi ja Jawa sekä maatiaiskissat Viljo ja Annikki.”

Lämminhenkinen vastaanotto, tuttu henkilökunta. Tervetuloa!